In total am reusit sa plantam peste 10.000 de copaci in perioada 2013 - 2021, iar pentru cca. 2000 am avut sustinerea voastra.

Va multumim!


In fiecare 2 secunde omul distruge o suprafata de padure de dimensiunea unui stadion de fotbal!

Fiindca iubim copacii si constientizam zilnic importanta padurilor pentru viata noastra, dorim sa dam ceva inapoi plantand copaci si dand viata unei noi paduri.

Doi oameni simpli, in 2013, din primele noastre economii, am cumparat 2,35 hectare de pamant arabil pe care am plantat de-a lungul anilor peste 10.000 frasini, paltini si stejari. In fiecare an, la sfarsitul lui Octombrie, am plantat, impreuna cu prieteni si iubitori de natura, intre 500-1.500 copaci tineri.

Acum avem nevoie de ajutorul vostru!

Pentru fiecare 2 Euro cu care sustineti acest proiect aveti posibilitatea sa adoptati cate un copac pe care noi il plantam in tanara padure!

Cu acesti bani achizitionam si intretinem puietii si, in urmatorii ani, intentionam sa achizitionam noi suprafete de teren arabil pe care sa extindem padurea (anual cca. 1.000 de copaci).

Ca sa va bucurati impreuna cu noi de tanara padure va asteptam cu bucurie sa vizitati copacii adoptati de voi si, daca va este tare dor de ei, va invitam pe pagina noastra unde vom posta imagini cu activitatile noastre de intretinere.

Trebuie sa ne pese! Fiecare copac conteaza!

ne puteti sustine prin PayPal:  https://paypal.me/newforest
Protectii pentru caprioare si iepuri.
La plantat in 2013.

Visul nostru este sa plantam si sa intretinem cat mai multi copaci pana la adanci batraneti!

Daca va place proiectul nostru atunci puteti sa ne lasati un mesaj la oricare dintre articolele care vi se par interesante.

Mai multe detalii despre o viata sustenabila intr-o casa autonoma gasi aici:

https://copacultau.ro/tag/casa-autonoma/