... pana intr-un punct, viata mea a fost una obisnuita, asa cum o cunoastem si o traim cu totii, dar in 2013 am decis sa o schimb complet!

In copilarie bunica imi povestea despre un unchi indepartat, care la un moment dat din viata lui a decis sa vanda tot ce avea si sa cumpere un teren in mijlocul campului, pe care a facut o casuta de lemn si a trait fericit pana la sfarsitul vietii.

Multi ani mai tarziu tatal meu mi-a daruit dragostea lui pentru natura, mi-a aratat cata perfectiune se regaseste in fiecare firicel verde din jurul nostru si in mod special in padurea care a fost dintotdeauna adapost si sursa de sanatate pentru om.

Eu ma numesc Silviu, sunt un om simplu cu o pasiune mare, iubesc natura si cred ca nu exista nimic mai perfect in acest univers decat natura care ne inconjoara.

Pana in 2013 viata mea a urmat un curs firesc: am terminat facultatea, am inceput sa lucrez si am locuit intr-o casa obisnuita, dar mereu lipsea ceva, simteam ca valorile primite in copilarie se transformau in dorinte puternice care ma urmareau peste tot.

Sotia mea a fost scanteia care a declansat totul, a venit intr-o zi acasa si mi-a spus: "suntem atat de norocosi, traim asa o viata buna, suntem sanatosi si ne avem unul pe altul, trebuie sa dam ceva inapoi!".

Inca in acelasi an, din banii de la nunta, am cumparat un teren si am decis sa plantam o padure.

Habar nu aveam ce eforturi implica, dar stiam ca e nevoie sa facem ceva! De undeva trebuia sa incepem si ne-am dorit sa incurajam oamenii din jurul nostru sa se implice si sa descopere cat de frumos e sa dai viata unei tinere paduri.

Evident ca parea sa fie o nebunie toata actiunea, insa acum, dupa 5 ani, ma bucur enorm ca am decis sa mergem pe acest drum si in urmatoarele luni va povestesc cu drag cum au reusit doi oameni sa planteze o tanara padure.